Disclaimer

Deze website heeft uitsluitend tot doel u te informeren over vakantiemogelijkheden en biedt u de vrijwillige mogelijkheid tot het boeken ervan. Niets van deze website mag zonder onze schriftelijke toestemming worden gebruikt noch mogen er informatie of beelden worden gekopieerd, gewijzigd, verspreid, verstuurd, tentoongesteld of gepubliceerd op welke wijze dan ook. Het copyright van de website behoort toe aan Glampo Tent Holidays of de eigenaar van zijnde Lodge de Luxe BV.

Aan het updaten en accuraat houden van de informatie op deze website besteedt Glampo Tent Holidays veel zorg. Door technische storingen, foutief aangeleverde informatie en/of andere oorzaken is het mogelijk dat de informatie die wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is of anders dan bedoeld geïnterpreteerd kan worden. Hierdoor kunnen er misverstanden ontstaan. Glampo Tent Holidays is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud, in welke vorm dan ook, noch de interpretaties van de inhoud ervan en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van onjuiste of gewijzigde informatie. Het gebruik van deze website is daarom geheel voor eigen risico.

Aan de op de website verstrekte informatie in de ruimste zin van het woord kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website bevat hyperlinks naar andere internetadressen. Deze internetadressen van derden bevatten informatie vervaardigd, gepubliceerd, onderhouden of anderszins in het verkeer gebracht door individuen, instellingen of bedrijven die wel, dan geen binding hebben met Glampo Tent Holidays.

Glampo Tent Holidays heeft geen invloed op de inhoud van deze internetadressen noch op de gepubliceerde informatie en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei vorm van schade, direct of indirect, die het gevolg is van het gebruik van deze hyperlinks.

Gepubliceerde foto’s op de website van Glampo Tent Holidays vormen geen onderdeel van de huurovereenkomst tussen Glampo Tent Holidays en de huurder en hebben uitsluitend informatieve beeldvormende bedoelingen. Aan de gepubliceerde foto’s kunnen geen rechten worden ontleend.

Foto’s camping Le Talouch / Gers ; Crédits photos : Bernard Lautier – Reflets Numériques.

Foto’s camping Les Grottes de Roffy / Dordogne ; Crédits photos : Valerie Joncheray.

 

Geïnspireerd geraakt?

Ontdek de mogelijkheden van luxe kamperen

Zoek & boek je vakantie