Glamping! Beleef je luxe glampingvakantie in een sfeervolle

compleet ingerichte safaritent

Wat is er nou mooier dan het echte kampeergevoel te beleven met alle hedendaagse luxe en comfort in een grote en luxe safaritent. Dat is nou wat wij glamping noemen. Dat is kort voor glamour camping, luxe kamperen. Onze luxe safaritenten staan op kleinschalige charmecampings in Frankrijk en Italië. En zeg nou eens eerlijk; is het niet schitterend om uw kinderen te zien spelen met vriendjes en vriendinnetjes, om lekker te zwemmen, soms een avontuurlijke activiteit te ondernemen en af en toe wat cultuur op te snuiven…?

Ook dat is glamping! En is het ook niet zo dat je nog altijd dat goede boek wilt lezen maar dan tijdens zwoele zomerse avonden in een luie stoel onder de luifel van uw safaritent. Lekker luieren in de schaduw en genieten van een goed glas wijn. Even loskomen van de dagelijkse hectiek en vooral ook aan jezelf toekomen. De safaritent beschikt over een royaal houten terras. Even genieten van het “joie de vivre” in Frankrijk. Zeg nou zelf, zou glamping niet iets voor jou zijn?

Glamping; unieke kampeerbelevenis in een verrassend luxe Safaritent

Houdt u van een familiale sfeer en persoonlijke aandacht? Dan ben je bij Glampotent Holidays aan het goede adres. Luxe kamperen: het buitenleven, maar wel van alle gemakken voorzien. Wij bieden alle ingrediënten voor luxe kamperen en een geslaagde kampeervakantie. Onze compleet ingerichte luxe safaritenten beschikken over een heerlijk bed, een keuken om binnen- of buiten te koken, een echte koelkast, enz. Kamperen in alle luxe. Je geniet er van de ruimte, de rust en de natuur. En als je een keer geen zin heeft om te koken ga je gewoon lekker uit eten. Het ultieme vakantiegevoel volgens Glampotent Holidays; vakantie met een grote V. Wij willen jou graag laten genieten!

Voor luxe kamperen bent u bij ons in goede handen

Wij hebben veel ervaring met de verhuur van luxe ingerichte tenten. Jouw vakantie is bij ons in goede handen. Spreekt dit alles jou aan en heb je ook zo’n zin in een fijne ontspannende vakantie? Kies dan de camping en de tent die het best bij jou past en boek bij Glampotent Holidays.

Wij heten je graag van harte welkom!
Het team van Glampotent Holidays

Geïnspireerd geraakt?

Ontdek de mogelijkheden van luxe kamperen

Zoek & boek je vakantie