Schrijf jouw review
Onze gasten beoordelen ons gemiddeld met 4 van de 5 sterren!

Geweldig!

Geweldige plek voor rust- en gezelligheidszoekers! De kleinschalige camping ligt in het heuvellandschap van de Marche met mooie vergezichten, schilderachtige stadjes en binnen een uurtje van de heerlijke stranden van de Adriatische Zee. Elke week worden er gezellige pizza- en bbq-avonden gehouden die voor jong en oud veel gezelligheid brengen. De camping zelf bestaat uit terrassen in een eikenboomgaard die ooit geplant is ten behoeve van de truffeloogst. Op een hoge plek ligt centraal het veelzijdige zwembad waar we heel wat uurtjes hebben doorgebracht! Kortom deze camping is een echte aanrader wat mij betreft!

Zoover

Fam. Bliek, augustus 2019

Gezellig, klantvriendelijk, heerlijk verblijf!

Wat een fijne camping! De kinderen (7 en 4 jaar) hebben zich heel goed vermaakt met alle leuke, gezellige en goed georganiseerde activiteiten. Het personeel is vriendelijk en gastvrij. De zwembaden waren heerlijk, we hebben veel in ’t water vertoefd en op het naast gelegen terras gezeten. Fijn ook dat je er een bitterballetje kan eten op z’n tijd. Het sanitair is schoon en netjes, fijn ook dat er wasmachines aanwezig zijn. Het ritje met de tractor naar de dieren op de camping is ook een groot succes. Wij hebben meteen weer geboekt voor 2020

Zoover review

Familie Tuitman, augustus 2019

Zin in vakantie?

Ontdek onze campings in Frankrijk en Italië

Bekijk onze campings

Geweldige camping!

Gemoedelijke, rustige en kleinschalige camping met zeer ruime plekken. Er wordt veel georganiseerd voor de kinderen zoals kinderdisco, knutselen, spelletjes in de avond en elke week een springkussen o.i.d. Verder treden er bandjes op, zijn er mossel en crêpe-avonden, bingo enz. Maar vanaf 23:00 is het stil. Wat fijn is, is dat je er elke ochtend diverse soorten brood kunt halen, in de avond snacks, gedurende de dag ijsjes en vanaf de namiddag is de bar geopend. Erg vriendelijk personeel. Zowel Nederlands als Frans. Zwembaden zonder al te veel poespas maar wel erg fijn!  In de omgeving veel mooie stranden!

Zoover

Kaat, juli 2019

Aanrader!

Een heerlijk verblijf van twee weken op deze camping gehad met onze kinderen (11 en 14 jaar). Een zeer gemoedelijke camping met ontspannen en vriendelijke sfeer. Een mix van vooral Nederlandse, Franse, en enkele Belgische en Spaanse gasten. Er worden leuke activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden, zoals waterpolo, douane-spel, mountainbiken onder begeleiding (gratis, alleen huur van eventuele fiets voor een zeer redelijk bedrag). Oudere jongeren mogen een kampvuur maken onder bepaalde voorwaarden. Dit zorgde voor snelle aansluiting van onze kinderen met leeftijdsgenoten. De gratis GPS tochten waren ook de moeite waard. De glijbaan van de heuvel was erg leuk. Het restaurant is prima: lekkere pizza’s. Prima zwembad. Eigenaren en medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam.

Review Zoover

Eva, augustus 2018