In deze onzekere tijden wil ik jou, als onze gewaardeerde gast, graag op de hoogte houden van de situatie omtrent het coronavirus in Europa. En hoe Glampo Tent Holidays hiermee omgaat.

Allereerst gaat onze bewondering uit naar alle mensen die een rol spelen in het voorkomen en genezen van het virus. Of dat nu thuis is, waar wordt gezorgd voor de gezinsleden, of op het werk. In deze tijd moeten wij de krachten bundelen en kunnen wij samen als maatschappij het verschil maken. We hebben er vertrouwen in dat, met alle maatregelen om het virus onder controle te krijgen, er spoedig een positief resultaat zal worden bereikt en er voorzichtig tot versoepeling van de maatregelen kan worden overgegaan. Zodat jullie hopelijk toch gewoon kunnen genieten van de zomervakantie in onze luxe safaritenten!

Wat voor gevolgen heeft het coronavirus voor jouw geboekte vakantie?

Heb je op korte termijn een vakantie geboekt, dan kan deze helaas niet doorgaan. De grenzen van de landen in Europa zijn (bijna allemaal) gesloten. En ook luchtvaartmaatschappijen vliegen beperkt of helemaal niet meer.

Wat zijn de mogelijkheden omtrent jouw geboekte vakantie:

Omboeken

Wij bieden de mogelijkheid om de vakantie om te boeken naar een latere periode in dit seizoen. Jouw aanvraag voor de omboeking kun je sturen naar reserveringen@glampotentholidays.nl

Annuleren

Mocht je besluiten om de boeking toch te annuleren, dan gelden hiervoor de annuleringskosten die op het moment van annuleren van toepassing zijn. De hoogte van de annuleringskosten vind je in onze algemene voorwaarden.

Ik hoop je hiermee zoveel mogelijk te hebben geïnformeerd. En wens iedereen sterkte in deze moeilijke tijden.

Geïnspireerd geraakt?

Ontdek de mogelijkheden van luxe kamperen

Zoek & boek je vakantie