Lekker glamperen in stijl

Even leek het erop dat de zomer van 2020 niet veel meer te bieden zou hebben dan een tripje naar Tuinesië. Alle plannen die we maakten vielen in het water, of kwamen op losse schroeven te staan. Dat was best wel even slikken.

Maar we hebben goed nieuws! Je kunt deze zomer tóch lekker gaan glamperen. Vanaf 15 juni mag er weer gereisd worden binnen Europa. Dit betekent dat wij jou graag ontvangen op onze campings in Frankrijk en Italië. Wij zijn na deze roerige tijden wel toe aan een vakantie, jij ook?

Daarom hebben we speciaal voor jou tot 20% korting op je boeking. De korting wordt automatisch verwerkt bij het boeken van je favoriete camping.

Claim je korting

 

Populaire bestemmingen

 

TARN ET GARONNE

De omgeving kenmerkt zich door de typische natuurstenen muurtjes welke vaak nog uit de Romeinse tijd afkomstig zijn, de duiventorens en stenen herdershutten. Bossen, velden, druivenvelden en ‘causses’ volgen elkaar op. Een causse is het Franse woord voor vlakte met arme, rotsige grond.

 

 

CAMPING CASA TARTUFO

Vanaf deze rustieke en landelijk gelegen camping in Italië heb je op diverse plekken fabelachtig panoramisch uitzicht over glooiende velden en heuvels. In de zomerperiode heerst er een heerlijk klimaat met volop zonneschijn.

 

 

 

 

SUPPORT YOUR CAMPING!

Ga je deze zomer niet op vakantie, maar wil je ons wel steunen? Koop een voucher voor € 50,- en ontvang € 150,- korting. De kortingsvoucher is geldig t/m 31-12-2022 en geldt voor te boeken vakanties in 2021, 2022 of 2023.

Een hele goede deal dus.

 

Volg ons online

Op Facebook en Instagram delen we inspiratie en onze favoriete bestemmingen.

Facebook
Instagram

Geïnspireerd geraakt?

Ontdek de mogelijkheden van luxe kamperen

Zoek & boek je vakantie