Onbezorgd op vakantie

Een vakantie bij Glampo Tent Holidays staat gelijk aan onbezorgd genieten: vakantie vieren op een plek waar je alle vrijheid hebt. Dankzij de kleinschalige campings met ruime staplaatsen en privé sanitair, geniet jij zorgeloos van de rust, ruimte en natuur.

Reisadviezen per land

Italië
De kleurcode van Italië is geel. Na een verblijf in Italië hoef je bij terugkeer in Nederland geen negatieve test te onderleggen en niet in (thuis)quarantaine te gaan. De testverplichting voor reizen van Nederland naar Italië blijft wel gelden.

Frankrijk
Vanaf 9 juni kun je naar Frankrijk reizen als je bent ingeënt met een coronavaccin of een negatief testresultaat kunt tonen. Bij de terugreis naar Nederland geldt er wel een test- en quarantaineverplichting.

Voor de uitgebreide reisadviezen per land verwijs ik je graag naar www.nederlandwereldwijd.nl

Betaal slechts 30% aan op de totale reissom
Misschien ben je in deze tijd wat terughoudender als het gaat om grote uitgaven. Doordat je bij je boeking slechts 30% van de totale reissom hoeft te voldoen, loop je beperkt risico bij Glampo Tent Holidays. Ik houd je favoriete vakantieplek voor je gereserveerd voor dit bedrag. Jij hoeft het resterende bedrag pas uiterlijk 6 weken voor vertrek te voldoen. Mocht je vakantiebestemming een negatief reisadvies krijgen (code oranje/code rood), dan mag je wachten met het voldoen van het restbedrag tot uiterlijk 2 weken voor vertrek.

Geïnspireerd geraakt?

Ontdek de mogelijkheden van luxe kamperen

Zoek & boek je vakantie